Home » General » Vad är prepperbutik Prepping?

Vad är prepperbutik Prepping?

När termen ” prepperbutik prepper” används, det framkallar vanligtvis bilder av en magra, camo-täckt, Socialt olämplig individ som bor inuti en impregnerbar bunker med en solid tillförsel av tennfoliehattar, hazmat kostymer, och tusentals mre, som vi säger …allvarligt? Hur blev detta standarden för prepping?

Bilden är kul, och allt, och det finns säkert några preppers som passar räkningen av den stereotypa “över prepped prepper”, men för varje extremist doomsday prepper som spenderar sin tid fokuserad på nästa zombie-nivå hot, Det finns massor av andra helt normala människor som helt enkelt vill vara beredda på vad bona fide värsta fall kan komma dit från tid till annan.

Dessutom, på ungefär samma sätt som homesteaders kommer i en mängd olika stilar, kan preppers fokuseras på en mängd olika scenarier och faror. Detta naturliga “prepperspektrum” kan göra att definitionen av termen känns komplicerad. Om du bryter ner saker till deras grundläggande byggstenar, fastän, det är ganska lätt att ge ett tillfredsställande svar på frågan “Vad är prepping?”