Home » General » Vad är IPTV?

Vad är IPTV?

IPTVS – interaktiv digital-tv, den överförs via Internet-kanaler, med hjälp av den ursprungliga IPTV-tekniken. I dag ligger kvaliteten på de tjänster den tillhandahåller långt före funktionellt liknande tjänster: markbunden digital-TV, kabel-och satellit-TV.

Vilka är de viktigaste positiva egenskaperna hos IPTV?

Först och främst stöder den funktionerna för videoinspelning av sändningar, visning av TV-program, inställning av TV-sändningar för att pausa med möjligheten att fortsätta visa efter en viss tid. Förresten, om du .är intresserad av IPTV, rekommenderar vi dig att gå till webbplatsen

IPTV Box fungerar i bredbandsanslutningar över IP och tillhandahålls alltid till konsumenter tillsammans med nätverksåtkomst.

Det kanske låter lite konstigt, men IPTV SMARTSär inte precis en TV som sänder över Internet. Detta är bara ett system för att leverera innehåll, digital-tv, till konsumenter som prenumererar på denna tjänst. Och termen IP, dvs. Internetprotokoll, är en metod för överföring av innehåll över ett nätverk under leverantörens kontroll. Detta format liknar mycket vanlig Dreamfilms, men på Internet.

En ytterligare fördel med IPTV är att den inte är kopplad till listan över kanaler, som vanlig TV, eller till och med kabel-och satellitkanaler, nycklarna som finns på den här länken https://sat-tv. – herr talman!xyz / nu. Det beror inte på TV-operatörens tariffer eller på den region där konsumenten bor. Du behöver bara ladda spellistan och spelaren med visst TV-innehåll.

IP-TV är gratis när du sänder på okrypterade kanaler, men även så kan du se många dussintals kanaler, inklusive smala teman.

Om du jämför IPTV med traditionell analog Smart-TV, kommer fördelen att vara flerkanaligt ljud och HD-videoupplösning.

Det finns också ekonomiska fördelar. Du behöver inte köpa en dyr antenn, IPTV med digital mottagare, mottagare och mottagare, du behöver inte lägga en kabel och utföra annat installationsarbete. Du behöver bara ansluta till Internet och alla enheter som kan stödja arbetet med nätverket och möjligheten att köra motsvarande programvara för uppspelning med bästa iptv tjänsten.

Interaktiv TV över IP kan ses på en surfplatta, smartphone, PC, TV med digitalboxar som stöder IP eller med Smart-TV.