Home » General » Välja den bästa, mest prisvärda VPN

Välja den bästa, mest prisvärda VPN

Upptäck om en billig VPN kan tillfredsställa alla dina behov, du behöver veta en sak eller två om VPN-teknik. Det är där vi kommer in. Här är de viktigaste funktionerna de bästa billiga VPN-tjänsterna besitter förklaras i lekmannatermer.
Pris

De bästa VPNs på marknaden kan kosta mer än $10 per månad. Den billigaste VPN sysselsätter mer eller mindre samma integritets-och säkerhetsåtgärder som de bästa men inte besitter avancerade funktioner de flesta användare aldrig använda och inte driva tusentals servrar som några av de stora aktörerna. På grund av frånvaron av dessa fancy funktioner och lägre underhållskostnader, de kan erbjuda sina tjänster till halva priset för en top-of-the-line VPN.
Prestanda & tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en av de viktigaste funktionerna i en VPN-tjänst. De bästa billiga VPN-tjänsterna kör nätverk med maximal drifttid (minst 99%), så din VPN är redo att gå när du är online, vid alla tidpunkter på dagen och natten. Deras funktionalitet är oklanderlig, så du behöver inte ta itu med buggar, krascher och frekventa dropouts. De låter dig njuta av en smidig prestanda och höga hastigheter, så att du kan surfa, Ladda ner, ladda upp och strömma med lätthet.

Med hjälp av en VPN måste sakta ner din anslutning på grund av den avancerade tekniken på jobbet, men med de bästa billiga VPN, skillnaderna i hastighet är omärkbara. När du väljer de bästa billiga VPN, vi utför hastighetstest på alla servrar för att se till att du kan njuta av bra hastigheter oavsett avståndet mellan servern och din faktiska plats.
Sekretess & säkerhet

Detta är det överlägset viktigaste kriteriet eftersom det huvudsakliga syftet med en VPN är att hålla dig säker och anonym samtidigt kringgå geo-restriktioner. De bästa billiga VPNs använder den senaste krypteringstekniken, företrädesvis 256-bitars AES, och använder de säkraste krypteringsprotokollen, inklusive OpenVPN. Detta säkerställer att dina data kommer att vara oläsliga för trackers och din trafik går att spåra, så ingen kan veta vad du gör på nätet, inklusive din ISP och regeringen.

VPN-skyddat för nätverk computerAs långt som privatlivet går, det som betyder mest är företagets Loggningspolicy. De bästa valen är de VPNs som varken övervakar eller loggar din online-aktivitet. Vissa anslutningsloggar kan samlas in, men aldrig din IP-adress och andra personuppgifter som kan användas för att identifiera dig. Dessutom bör du aldrig bli ombedd att avslöja för många privata uppgifter under registreringen och vi ger företräde åt tjänster som accepterar Bitcoin, så du behöver inte dela någon personlig information när som helst. Om alla dessa kriterier är uppfyllda, kan du njuta av maximal anonymitet, vilket är precis vad de billigaste VPN-tjänsterna på vår lista erbjuder.